Skip to main content

Deze keer een nieuwsbrief met een oproep tot deelname aan onze projecten: Verhalen, PleegK I N D en Mantel van Zorg.

Het nieuwe jaar begint met een aantal nieuwe tools. Het Handboek ‘Omgangsbegeleiding in detentie’ en de informatiefilm over Jouw Routekaart zijn direct bruikbaar in de praktijk. Voor gedetineerde ouders zijn er tips voor contact en cadeautjes en de leestip is een werkboek dat aandacht geeft aan de gevoelens van de kinderen.

Lees de verhalen van ervaringsdeskundigen in drie portretten en een interview. Ook belichten we de twee onderzoeken ‘Papa krijgt straf’ en ‘Effecten van korte detenties’. Tot slot een terugblik naar het COPE-congres in november, een lunchlezing bij de Dienst Geestelijke Verzorging en onze kerstwens. Er is weer veel informatie beschikbaar.

Wil je je inschrijven voor onze nieuwsbrief, stuur dan een e-mail met je gegevens naar info@expertisecentrumkind.nl of ga naar onze contactpagina.