Skip to main content

Het boekje ‘Waar gaat papa heen?’ is speciaal geschreven voor het jonge kind met een ouder in detentie. Het boek is geschikt om samen met het kind van ongeveer 6 jaar oud te lezen.

Dit boekje helpt je om samen met een kind in gesprek te gaan. Kinderen hebben vaak veel vragen, maar durven ze niet altijd te stellen. Lees daarom samen het verhaal van Lars en ontdek wat het kind te vertellen heeft. Om je daarbij te helpen vind je via de button hieronder handige tips.

Tips voor ouders en verzorgers      Tips voor professionals

De belangrijkste boodschap? Er samen over praten helpt het kind! Praten draagt bij aan het behouden of herstellen van de relatie tussen een kind en zijn of haar ouder in de gevangenis. Heb je hulp of advies nodig? Bel gerust (anoniem) met het Expertisecentrum K I N D.

Het e-book is gratis beschikbaar. Het gedrukte boek kan je tegen betaling van € 9,50 bij expertisecentrum K I N D verkrijgen via een aanvraag bij info@expertisecentrumkind.nl

Download het e-book ‘Waar gaat papa heen?’