Skip to main content

De eerste nieuwsbrief van het nieuwe jaar staat online en we trappen het nieuwe jaar gelijk af met een hoop nieuwe informatie. 

In deze editie is er aandacht voor verschillende lees, kijk en -luistertips voor en door kinderen met een ouder in detentie. Natuurlijk is deze informatie ook relevant voor de professionals. 

Het heeft even geduurd, maar we mogen eindelijk mededelen dat de e-learning ‘Pleegkind met een ouder in detentie’ vanaf nu te koop is! 

Onderzoeker Angela Verhagen heeft haar tweede wetenschappelijke publicatie gepubliceerd over kinderen en hun gedetineerde vaders. Naar aanleiding hiervan besteedde ook de NRC aandacht aan het onderwerp en was manager Winie Hanekamp aanwezig bij Met het Oog op Morgen. 

We blikken terug op een succesvol congres afgelopen november, toen K I N D haar 5e verjaardag vierde. Een mooie dag met zo’n 300 deelnemers. Er waren deze dag verschillende sprekers, ervaringsdeskundigen en interessante deelsessies. 

Dat en nog veel meer lees je in de nieuwsbrief. Lees je mee? 

Bekijk de nieuwsbrief van K I N D - januari 2024

 

 

Wil je je inschrijven voor onze nieuwsbrief, stuur dan een e-mail met je gegevens naar info@expertisecentrumkind.nl of ga naar onze contactpagina.