Skip to main content

Stichting Jong & Geliefd organiseert deze zomer voor het eerst een avonturenkamp voor kinderen met een ouder in detentie. Ter voorbereiding gaven Sofia, dochter van een ex-gedetineerde vader en Anca Gosselink van K I N D vorig jaar samen een workshop aan de staf van Jong & Geliefd. Hierin deelden we onze kennis over kinderen met een ouder in detentie. Sofia vertelde haar ervaringen en we bespraken wat deze kinderen nodig hebben tijdens zo’n kamp. Nu de maatregelen het weer toelaten kan het avonturenkamp dit jaar voor het eerst plaatsvinden. Het is geschikt voor kinderen tussen de 7 en 12 jaar.  

Tijdens het avonturenkamp kunnen de kinderen een week vol avontuur verwachten. Er zullen verschillende activiteiten plaatsvinden: van uitdagende spellen, tot vuur maken en nachtwandelingen. Ook worden er workshops georganiseerd, waarin de kinderen kunnen dansen, sporten of knutselen. Uiteraard is er daarnaast nog genoeg tijd om gezellig met elkaar te kletsen.   

De kampweek wordt gratis aangeboden en zal plaatsvinden van 6 tot en met 13 augustus 2022. Voor meer informatie kun je contact opnemen met Thekla via deelnemen@jong-geliefd.nl


 

X