Skip to main content

In deze nieuwsbrief meer informatie over de voortgang van de lopende projecten.

Voor het project ‘Mantel van Zorg’ zijn wij opzoek naar onderwijzers en ouders/verzorgers voor het invullen van een vragenlijst. De Pleegzorg Paperclip is klaar en er zijn nieuwe ontwikkelingen met betrekking tot het onderzoek ‘Ouder in Detentie’.  Voor professionals en ouders van kinderen die te maken hebben met een ouder in een buitenlandse gevangenis, zijn er tips voor contact. De leestip is een prachtig werkboek voor kinderen, waar het thuis niet goed gaat en hulp nodig is om dat op te lossen. 

Lees de aanbevelingen van het VN-Kinderrechtencomité en maak kennis met de klankbordgroep die K I N D begin 2021 heeft opgericht. Tot slot een terugblik naar de lezing voor studenten die de minor ‘werken in gedwongen kader’ volgen, een workshop bij de Bossche Talentschool en onze lezing tijdens het symposium ‘Gevangenis, wat nu?’ op 6 april. Er is weer veel informatie beschikbaar.

Wil je je inschrijven voor onze nieuwsbrief, stuur dan een e-mail met je gegevens naar info@expertisecentrumkind.nl of ga naar onze contactpagina.