Skip to main content

Deze keer een nieuwsbrief met acties, informatie over tools, onderzoek en een leestip.

Juni is actiemaand. Actie voor kinderen met een ouder in detentie. ‘Laat van je horen’ is een actie van Children of Prisoners Europe. Meedoen kan tot 30 augustus. Annelyn en Marleen lieten van zich horen in Stereotypisch. Ook aandacht voor de mogelijkheid om via het Jeugdfonds sport en cultuur mogelijk te maken. 

Er is aandacht voor de routekaart die helpt om kinderen voor te bereiden op het bezoek in de gevangenis. We bespreken twee boeken. Een over herstelondersteunende zorg en de ander over onderzoek naar kinderen met een moeder in detentie. Verder ook informatie over onderzoek naar gezinsbenadering en de ontwikkeling van tools door de Leergemeenschap van Avans.       

Wil je je inschrijven voor onze nieuwsbrief, stuur dan een e-mail met je gegevens naar info@expertisecentrumkind.nl of ga naar onze contactpagina.