Skip to main content

Tentoonstelling Guiding Lights

MeiTentoonstelling Guiding Lights

Event Details

Van 17 tot en met 31 mei is de tentoonstelling Guiding Lights te zien in het Atrium van Den Haag. De tentoonstelling laat zien hoe een creatieve workshop positief kan bijdragen aan het sociaal-maatschappelijk welzijn van kinderen met een ouder in detentie. Ervaringen van deze kinderen worden getoond in foto’s, beeld en geluid. De tentoonstelling laat zien wat kinderen met een ouder in detentie nodig hebben.

Op woensdag 17 mei om 17:00 wordt de tentoonstelling Guiding Lights geopend. Jeugdzorgprofessionals en andere geïnteresseerden zijn van harte welkom!

Tijdens de opening krijg je meer informatie over het project Guiding Lights, de beoogde impact, de visie en samenwerkende partners. Expertisecentrum K I N D en Stichting Exodus Nederland geven meer informatie over de ondersteuning die hun organisaties bieden aan kinderen met een ouder in detentie.

Heb jij in je werk te maken met deze kinderen, of wil je hier meer over weten? Kom dan zeker langs! Meer informatie over de tentoonstelling vind je op de website van het Atrium van Den Haag.

Expertisecentrum K I N D is nauw betrokken bij het project ‘Guiding Lights’ Dit project is opgezet door Rosa en Mienke, twee studenten van de master Kunsteducatie, Amsterdamse Hogeschool voor de Kunsten.

Meer

Tijd

Gehele maand lang (Mei)(GMT+02:00)